Content Locker Pro – Premium WordPress Plugin

Content Locker Pro is de krachtigste manier om je inhoud te delen en leuk vindt of om je adressenlijst uit te breiden. Als je content hebt die mensen willen lezen, gebruik dan deze plug-in om ‘reads voor likes of logins’ uit te wisselen. Bewezen effectief met tal van functies!

 

Content-Locker-Pro-Presentation16 Unique Locker DesignsActive Campaign Integration content locker proAcumbamail IntegrationFreshmail IntegrationGet Response IntegrationKnews IntegrationMadmimi IntegrationMyMail IntegrationMailPoet IntegrationSendGrid IntegrationSendinBlue IntegrationSendy IntegrationSG Autorepondeur IntegrationBenchmark IntegrationExport Collected Emails in CSVAdvanced Analytics

Waarom Content Locker Pro?

Verkeer krijgen is moeilijk. Of je er nu voor betaalt of ervoor werkt, verkeer genereren is de grootste uitdaging waar je online voor staat.

Dus, als je wel verkeer krijgt, moet je het niet verspillen – toch?

De meeste mensen die je site bezoeken, keren zich om en gaan weg zonder je site te controleren, zich te abonneren of uw producten te kopen. Velen van hen zullen nooit meer terug komen.

Dat is geen kritiek op je site of bedrijfsmodel – het overkomt iedereen. Het is gewoon een feit van het leven.

Maar dat betekent niet dat je het moet accepteren. Als je meer mensen naar je site kunt laten terugkeren, verhoog je je inkomsten. Als je je verkeer kunt verhogen (zonder meer geld of moeite te spenderen), kun je je kosten verlagen.

Behaal beide doelen en je krijgt meer voor minder geld. Dus, hoe doe je het?

Laten we beginnen met het vergroten van je verkeer.

Social media is een enorme verkeersdriver wanneer je inhoud viral gaat. Virale verkeer betekent dat je lezers de inhoud promoten bij hun vrienden, die het lezen en delen met vrienden, enzovoort.

Eenvoudigweg het toevoegen van sociale “share” en “like” knoppen is niet genoeg om uw inhoud viral te laten worden. De meeste mensen negeren ze. En als ze ze opmerken, zijn ze te lui om te klikken.

Dus hoe zorg je ervoor dat mensen jouw pagina delen? Door het meest waardevolle deel van uw inhoud te nemen en het op te sluiten! Als je lezers de verborgen pareltjes willen zien, moeten ze je pagina delen met hun vrienden op een van de sociale netwerken.

Laten we het nu hebben over het terughalen van mensen naar je site. Je hebt een manier nodig om mensen te bereiken, hun aandacht te trekken en ze terug te brengen. E-mail is het meest effectieve kanaal.

Je hebt waarschijnlijk al een aanmeldingsformulier voor e-mail op je site. Welk percentage van uw lezers schrijft zich in?

Voor de meeste bloggers is het inderdaad een klein aantal – minder dan één procent. Je kunt dat aantal verhogen door mensen een duidelijke prikkel te geven om zich aan te melden. Nogmaals, de meest effectieve manier om dit te doen is door inhoud te blokkeren.

Deze strategieën zijn goed getest 

Topmarketeers zoals Brian Dean en Bryan Harris gebruiken al een paar jaar opgesloten content. Het resultaat was een enorme toename van opt-ins van elke pagina op hun site – Brian Dean zag een toename van 785%!

Sinds ze hun resultaten hebben gepubliceerd, hebben veel mensen hun voorbeeld gevolgd. En de resultaten waren al even indrukwekkend.

De sleutel tot het krijgen van een groot aantal reacties is om de lezer iets te bieden dat ze op dat moment nodig hebben en willen hebben. Deze strategie doet dat – je weet al dat de lezer je informatie wil, omdat ze daar zijn, jouw inhoud lezen!

Met vergrendelende inhoud kun sla je twee vliegen in één klap. je kunt je verkeer vermenigvuldigen en je abonneelijst uitbreiden. Maar hoe doe je het?

Het is duidelijk dat er een technische uitdaging is. Je hebt een geautomatiseerd systeem nodig dat hen de inhoud geeft nadat ze de gewenste actie hebben ondernomen. Zelfs als je een ervaren WordPress-ontwikkelaar bent, zal het een tijdje duren en testen om een ​​dergelijke oplossing samen te stellen.

Dit is precies waarom Content Locker Pro is ontwikkeld. Het is een eenvoudige, eenvoudig te gebruiken plug-in die je kunt gebruiken om de inhoud op je pagina te vergrendelen. Het is erg licht van gewicht, dus het heeft geen negatieve gevolgen voor de prestaties van je pagina. Laten we de functies eens bekijken:

→ Bezoekers omzetten in leads

De meest effectieve manier om van je bezoekers leads te maken, is ze omkopen! Met Content Locker Pro kun je ze exact geven wat ze nodig hebben precies op het moment dat ze je inhoud lezen.

Eenvoudig in gebruik

De meesten van ons zijn geen technische tovenaars. Content Locker Pro is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn. De interface is eenvoudig en je kunt een inhoudskluis instellen met een paar muisklikken – op elke pagina van je site!

SEO vriendelijk

Wanneer Google je site bezoekt, wil je dat deze al je sappige, waardevolle inhoud te zien krijgt! Hoe meer inhoud Google-indexen zijn, hoe beter je kansen op een positie voor een zoekterm voor zoekwoorden.

Content Locker Pro is ontworpen met dit doel voor ogen. Je kunt dus je meest waardevolle informatie blokkeren voor je lezers terwijl Google de volledige pagina kan lezen.

Werkt met elk thema

WordPress ondersteunt een breed scala aan thema’s en plug-ins, en geen twee sites zijn hetzelfde. Content Locker Pro werkt met elk thema, of je het zelf hebt gebouwd of een premium hebt geïnstalleerd.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Mobiele gebruikers vormen een groot percentage van je lezersbestand. Het is dus essentieel dat je WordPress-plug-ins mobiele schermformaten en touchscreentechnologie ondersteunen. Content Locker Pro is volledig geoptimaliseerd voor mobiel.

Lichtgewicht

Sommige plug-ins voegen een aanzienlijke hoeveelheid overhead toe aan de prestaties van uw site. Dat is niet het geval voor Content Locker Pro. Het is ontworpen je server te ontlasten en snel te downloaden op het apparaat van de lezer.

Ontwikkelaarsvriendelijk

Content Locker Pro is zeer veelzijdig en ik weet zeker dat onze gebruikers een aantal onverwachte manieren zullen ontdekken om het te gebruiken. Hoewel het is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, hebben we het ook eenvoudig gemaakt om zijn gedrag uit te breiden of aan te passen.

De code is goed gestructureerd en volledig gedocumenteerd, dus je kunt het naar hartenlust aanpassen.

Twee verschillende soorten lockers

Content Locker Pro heeft twee verschillende soorten lockers, zodat je je bereik op meerdere kanalen kunt maximaliseren. Je kunt e-mails vastleggen om je e-maillijst uit te breiden, of je kunt het sociaal kluisje gebruiken om je sociale bereik te vergroten.

Beide hulpmiddelen zijn opgenomen in dezelfde plug-in, dus je kunt alles vanaf één locatie beheren.

7 unieke ontwerpen van de locker

Elke site heeft zijn eigen unieke look en branding. Dus Content Locker Pro wordt geleverd met 7 unieke ontwerpen. Je kunt degene kiezen die het beste past bij het visuele thema van je site of blog.

Delen om te ontgrendelen

Wanneer je lezers uw inhoud op sociale kanalen delen, stelt dit u meteen voor aan een breder publiek. Nu kunnen hun vrienden en collega’s je bericht zien!

Wat meer is, ze zijn klaar om te reageren – omdat de aanbeveling van een vriend komt. Deze functie versnelt de virale groei van je inhoud.

Leuk, Tweet en Google Plus-ondersteuning

Facebook, Twitter en Google Plus zijn allemaal in staat om enorme hoeveelheden verkeer naar uw site te genereren. Met Content Locker Pro kun je al deze streams met één tool gebruiken.

Meld je aan om te ontgrendelen

Dit is de functie waarmee je je e-maillijst kunt laten groeien. Lezers moeten inloggen om de vergrendelde inhoud te lezen. Gebruikers kunnen inloggen met een bestaand sociaal account (zoals een Facebook-, Google- of Twitter-account). Of ze kunnen een nieuw account maken met behulp van hun e-mailadres.

In ieder geval krijg je hun e-mailadres.

Geavanceerde vergrendelingsopties

Inhoudsvergrendeling is een geavanceerde strategie en er zijn verschillende manieren om dit te proberen. Content Locker Pro biedt je de flexibiliteit om verschillende tactieken te testen om de tactiek te vinden die het beste werkt voor uw inhoud.

Facebook Delen om te ontgrendelen

Het is gemakkelijk voor je lezers om je inhoud op Facebook te delen – alles duurt een paar klikken. Maar de impact op je verkeer kan aanzienlijk zijn – ineens kunnen al je vrienden en connecties je bericht zien.

Dit heeft de kracht om mensen aan te trekken die jouw site nooit alleen zouden hebben gevonden. Wanneer ze uw inhoud delen, wordt het effect versterkt.

Twitter Volgen om te ontgrendelen

Twitter is een geweldig kanaal om je gevestigde publiek te bereiken. Wanneer je lezer je Twitter-account volgt, kun je ze keer op keer bereiken door ze terug te brengen naar je site wanneer je iets nieuws publiceert.

Google Plus Delen om te ontgrendelen

Mensen laten delen van je inhoud op Google plus heeft meerdere voordelen. Om te beginnen zullen hun vrienden en contacten je bericht zien. Bovendien stuurt elke +1 een sociaal signaal naar Google. verhoog uw organische ranglijst en genereer meer verkeer naar je site.

YouTube Abonneren om te ontgrendelen

Als je actief bent op YouTube, weet je hoe belangrijk abonnees zijn. Het hebben van een groot abonneebestand kan een stortvloed aan kijkers naar elke nieuwe video sturen, vaak binnen een dag.

Hoog aantal weergaven en een groot aantal abonnees verhogen je positie in YouTube-zoekresultaten, wat resulteert in nog meer verkeer.

Maar mensen aanmoedigen zich te abonneren op YouTube is moeilijk. Het kan duizenden views kosten om een handvol abonnees te genereren.

Content Locker Pro kan snel de omvang van je abonneebestand vergroten in een eenvoudige stap!

LinkedIn Abonneren om te ontgrendelen

LinkedIn is de onbetwiste koning van de zakelijke sociale wereld. Als u actief bent in de B2B-sfeer, moet u uw LinkedIn-bereik vergroten.

Dit kan zich vertalen in direct verkeer wanneer u een bericht publiceert op LinkedIn. En het kan automatisch leads en zakelijke kansen aantrekken!

Verzamel namen en e-mails

Het bouwen van een e-maillijst geeft je de mogelijkheid om verkeer op afroep te genereren. En het geeft je een kanaal om koude bezoekers om te zetten in hete leads. Content Locker Pro maakt het uiterst eenvoudig om een responsieve e-maillijst te laten groeien.

Bewaar abonnees in WordPress

Je e-maillijst is een van de belangrijkste troeven die u heeft. Het is dus van vitaal belang om het te houden op een plaats die je beheert. Daarom hebben we onze plug-in ontworpen om je e-maillijst automatisch op te slaan in de WordPress-database. Je kunt zelfs door de lijst bladeren in uw configuratiescherm.

Integratie door derden

Het beheer van je eigen e-mailbezorgsysteem is zeer veeleisend – er zijn veel protocollen die moeten worden beheerd om een hoge bezorgsnelheid te garanderen. Voor de meeste bedrijven is het niet logisch om hun interne middelen in een dergelijk project te storten.

Dat is de reden waarom er zoveel succesvolle e-mailbezorgingsservices van derden zijn.

Maar met zoveel services kan het moeilijk zijn om een tool te integreren met de service die je gebruikt. Content Locker Pro heeft je gedekt. Out of the box, het integreert met alle populaire diensten – en veel van de minder bekende.

En omdat de code eenvoudig uit te breiden is, kunt je hem snel integreren met uw eigen aangepaste systeem.

Met zo veel ondersteunde platforms is migratie tussen serviceproviders zeer eenvoudig.

Mailchimp-integratie

Mailchimp is een erg populaire e-mailserviceprovider, en Content Locker Pro maakt het heel eenvoudig om uw lijst op MailChimp te laten groeien. We ondersteunen de Mailchimp API volledig, dus integratie is snel en pijnloos.

→ Integratie met MailerLite

Integratie met MailerLite is net zo pijnloos. Dus welk platform u ook kiest, het is buitengewoon eenvoudig om een ​​loyale schare fans op te bouwen.

→ AWeber-integratie

AWeber is een van de grote oude grootvaderen van de e-mailmarketingwereld, en het is extreem populair tot op de dag van vandaag. Content Locker Pro is klaar om te integreren met AWeber in enkele momenten!

→ Actieve campagne-integratie

Active Campaign is een echt Zwitsers zakmes van een tool – het integreert e-maillijstbeheer en levering met CRM en automatisering. Content Locker Pro is volledig compatibel en klaar voor gebruik.

→ Acumbamail-integratie

Het integreren van uw nieuwe plug-in met Acumbamail kan niet eenvoudiger! Volg gewoon de eenvoudige instructies en u bent binnen enkele ogenblikken klaar voor gebruik.

→ Integratie van verse klanten

Freshmail is een andere optie die snel aan kracht wint. Als u een van hun trouwe gebruikers bent, zult u blij zijn om te weten dat Content Locker Pro moeiteloos integreert.

→ GetResponse-integratie

GetResponse is een ander zwaargewicht in de e-mailwereld. Content Locker Pro is ontworpen om integratie extreem gemakkelijk te maken. Je e-mail lijst groeit snel!

→ K-Nieuws-integratie

U zult geen problemen ondervinden bij het integreren van Content Locker Pro met K-News. Het is een erg snel, heel eenvoudig proces.

→ Madmimi-integratie

Sommigen geven de voorkeur aan Madmimi. Dat is prima! Integratie van Content Locker Pro met Madmimi gebeurt in enkele ogenblikken.

→ MyMail-integratie

Content Locker Pro kan in enkele ogenblikken worden geïntegreerd met MyMail, zodat u kunt profiteren van hun indrukwekkende functies.

→ MailPoet-integratie

MailPoet is een geweldig platform, met autoresponders, nieuwsbrieven, meldingen en vele andere functies. Content Locker Pro integreert met MailPoet alsof ze voor elkaar zijn gemaakt.

→ SendGrid-integratie

Dus jij geeft de voorkeur aan SendGrid? Dat is geweldig! Integratie van Content Locker Pro en SendGrid is een wandeling in het park!

→ SendinBlue

SendinBlue en Content Locker Pro zijn een geweldige combinatie. We hebben het integratieproces eenvoudig en snel gemaakt.

→ Verstuur

Sendy is een goede keuze als u liever uw eigen e-mailbeheersoftware hosten. Het maakt gebruik van het vertrouwde e-mailnetwerk van Amazon om een ​​hoge bezorgsnelheid te garanderen, tegen een fractie van de prijs van andere serviceproviders.

Content Locker Pro en Sendy kunnen in momenten worden geïntegreerd!

→ SG Autorespondeur

Wat als u SG Autorespondeur al gebruikt? Geen probleem! Content Locker Pro kan probleemloos worden geïntegreerd.

→ Collected Emails exporteren als een CSV-bestand

Het is belangrijk om een ​​back-up te maken van uw e-maillijst! Behandel het als je meest waardevolle bezit, omdat het dat is. Content Locker Pro kan uw database met verzamelde namen exporteren in het breed ondersteunde CSV-formaat.

U kunt het eenvoudig in elke database of zelfs in een spreadsheet importeren.

Geavanceerde Analytics

Als u het maximale uit uw campagnes wilt halen, moet u toegang hebben tot alle belangrijke statistieken. Metrics kunt u weloverwogen beslissingen nemen op basis van koude, harde feiten. Goed geïnformeerde beslissingen zullen uw voorkeuren en opt-ins stimuleren, waardoor de groei van uw site wordt versneld.

→ Volg de prestaties van elke kluis

Content Locker Pro biedt u de flexibiliteit om dieper in te lezen in de gegevens en elk kastje afzonderlijk te volgen. Hiermee kunt u afzonderlijke tweaks maken om de beste prestaties op elke pagina van uw site te krijgen.

→ Integratie met Google Analytics

Google Analytics is een echte krachtpatser in de wereld van analytics. U kunt uw gegevens op elke gewenste manier in plakken snijden en indelen en onverwachte correlaties ontdekken.

Het is dus logisch dat we Content Locker Pro ontwerpen om die kracht te benutten! Integratie van Google Analytics en Content Locker Pro is gemakkelijk en snel.

→ Inhoud laden via Ajax

Met Ajax kunt u delen van uw pagina op aanvraag laden – als de lezer klaar is om ze te ontvangen. Dit vermindert het netwerkverkeer en zorgt voor een soepele ervaring voor uw gebruikers.

→ Kies Taal voor knoppen

Het irriteert me altijd als ik plug-ins zie die alleen in het Engels werken. Ja, de Engels sprekende bevolking is groot. Maar het internet heeft een wereldwijd bereik en uw lezers komen van over de hele wereld.

Met Content Reader Plus kunt u eenvoudig de taal van de knoppen aanpassen aan de taal van uw site en doelgroep.

→ Lazy Loading

Lui laden biedt een andere methode om de prestaties te verbeteren terwijl de laadtijden worden verkort. Het is een best practice in de wereld van krachtige software en Content Locker Pro ondersteunt het out-of-the-box.

→ Toon voorwaarden en beleid

Om uw lezers in staat te stellen hun persoonlijke gegevens in te leveren, moet u vertrouwen vestigen. Het weergeven van uw algemene voorwaarden is een grote stap in die richting, daarom ondersteunt Content Locker Pro dit out-of-the-box.

→ Optie om ingelogde gebruikers te verbergen

Sommige gebruikers geven veel om hun privacy, en ze willen niet dat andere lezers weten dat ze zijn aangemeld op uw site. Door hen van deze optie te voorzien, kunt u de betrokkenheid vergroten. Content Locker Pro heeft deze functie ingebouwd.

→ Optie om uit te schakelen op mobiel

Als u Content Locker Pro niet met mobiele bezoekers wilt gebruiken, hoeft u dit niet te doen. We geven u volledige flexibiliteit bij het gebruik van onze tool. Dus we hebben deze optie in de plug-in gebouwd.

Optie om pictogram Sluiten te tonen

U kunt beslissen of de call-to-action op het scherm blijft staan, of dat de lezer deze kan negeren door op de knop Sluiten te klikken.

→ Verticale lay-out van de knop

U kunt desgewenst een verticale lay-out voor uw sociale knoppen kiezen. We hebben de lay-out grondig getest en het werkt geweldig op mobiele apparaten!

→ Transparante of wazige inhoud

Een tactiek die goed werkt, is om de vergrendelde inhoud te vervagen, zodat de lezer een idee krijgt van wat hij of zij mist. Het is heel verleidelijk wanneer de inhoud net buiten bereik is!

Content Locker Pro maakt het heel eenvoudig om dit te doen, en het is de moeite waard om te testen of het je betrokkenheid vergroot.

→ Vergrendel na x seconden

Tijdsdruk is een beproefde conversietactiek. Met Content Locker Pro kun je deze tactiek gebruiken door je inhoud na enkele seconden te vergrendelen – om te ontgrendelen moet je lezer delen of aanmelden!

→ Relock na X seconden

We hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat stiekeme lezers niet in uw inhoudskluis kunnen komen. Als de inhoud opnieuw wordt geplaatst, wordt een stiekeme lezer gevraagd om samen te werken, te delen of zich aan te melden.

→ Automatisch ontgrendelen na X seconden

Als u vindt dat het vergrendelen van uw inhoud te moeilijk is, kunt u uw lezer de optie geven om te wachten. Na een bepaalde periode (die u bestuurt) wordt de inhoud automatisch ontgrendeld.

Zoals u kunt zien, hebben we een uiterst flexibel en krachtig hulpmiddel gebouwd. We hebben alle tactieken en use-cases overwogen en kwamen met een oplossing die u in uw eigen bedrijfsmodel kunt passen.

Dus gebruik Content Unlocker Pro nu om je ROI te maximaliseren!

  • Beoordeeld door Themepower
Sending
User Review
5 (1 vote)
Content Locker Pro – Premium WordPress Plugin is op augustus 22nd, 2018 aangepast door Henk