Coupon Website Template

Altijd al een blog willen maken waar je allerlei kortingsbonnen kunt bekijken? Dan is het coupon website template iets voor jou. Met behulp van wordpress maak je zelf eenvoudig en snel je eigen coupon website template met alle mogelijke opties die je maar kun bedenken. Lees hieronder gauw verder en klik op de plaatjes voor meer informatie.

coupon website template

Met het installeren van wordpress en dit template activeren kun je gelijk aan de slag.

Het unieke coupon website template ontwerp

Met deze handige lay out sie je kunt aanpassen aan al jouw wensen maak pas je dit sjabloon eenvoudig aan je eigen wensen aan.

Mobiel Vriendelijk

Het ziet er op elk scherm mooi uit of het nu een smart tv, een tablet, een laptop of een telefoon is. Je website zal er altijd uitstekend uitzien. Het past zich automatisch aan het schermformaat van de bezoeker van jouw website.

Zoekmachine Vriendelijk

coupon website template

Het ontwerp is zo gemaakt, dat je website snel door zoekmachines worden gevonden. Door slimme programmacode is de kans groot dat je hoog in de zoekresultaten zult komen.

Geschikt voor Webshops

Dit website template is heel goed te gebruiken voor een webshop. Door gebruik te maken van de populaire woocommerce plugin, maak je eenvoudig je eigen webshop.

Coupon Caroussel

coupon website template

Met deze optie help je je klanten op weg om de beste aanbiedingen te vinden. Dit zorgt ervoor dat je website mooie resultaten zal behalen.

Prachtige Sliders

Maak zelf prachtige sliders voor je beste produkten.  Ze worden zichtbaar op de beste plek van homepage. Je zult verstelt staan van de resultaten.

Indelingen in Tabs

coupon website template

Deel je kortingscodes in tabs. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers makkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Kijk maar slim dit georganiseerd is.

Overzicht Sectie

Laat je bezoekers zien voor welke winkels je kortingscodes hebt. Zo vinden ze gelijk wat ze nodig hebben.

Overzicht voor je Kortingscodes

Met deze optie kun je ervoor zorgen dat je bezoeker eenvoudig kan zoeken naar de kortingscodes die je hebt. Het heeft een zeer effectieve zoekfunctie.

Instellingen voor je Kortingsbonnen

coupon website templatecoupon website template eind datumcoupon webiste template beloningencoupon website template tellerscoupon website template pop upcoupon website templatecoupon website template

De kortingscodes zijn op alle mogelijke manieren aan te passen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Promotie types
  • Maximale tijd voor je kortingen
  • Speciale Aanbiedingen
  • Het bijhouden van klikken en aantal downloads
  • Speciale Pop Ups
  • Laatste aanbiedingen
  • Verwante aanbiedingen

 

 

Coupon
coupon website template

Product Name: Coupon

Product Description: wordpress theme

Offer price: 59

Currency:

Availability: OnlineOnly

[ More ]

  • Beoordeeld door Themepower
Sending
User Review
5 (1 vote)
Coupon Website Template is op december 22nd, 2016 aangepast door Henk