Review maken met WP Review Pro

Een review maken voor je blogpost kan je post net dat kleine beetje extra geven om hoger in de zoekmachines te komen. Het maken van een review in wordpress is heel eenvoudig.

WordPress Beoordelings Plugin

Wellicht heb je het wel eens gezien die sterren die bij de zoekresultaten staan. Deze sterren worden rich snippets genoemd. Hiermee kunnen je gebruikers van je website zien hoe goed je website is. Hoe krijg je deze rich snippets bij de zoekresultaten waar je website in vermeld staat? Dit is heel eenvoudig voor elkaar te krijgen met WP Review Pro. Hiermee krijg je op een eenvoudige manier de rich snippets in de zoekmachines. Het maken van rich snippets in wordpress is hierdoor zo gedaan.

review maken

 

 

 

 

Dit is een voorbeeld hoe je rich snippets eruit kunnen zien als je gebruik maakt van de wordpress plugin WP review pro. Dit is een van de bekendste wordpress beoordelings plugins.

 

wp review pro

 

Review maken met WP Review Pro

Met deze wordpress plugin heb je dit gelijk geregeld. In een paar muisklikken stel je dit in. Er zijn veel mogelijkheden:

 • Alle mogelijke kleuren voor teksten en achtergronden
 • Kiezen uit verschillende soorten
 • Beoordelen door middel van sterren, punten, percentages en cirkels
 • Laat bezoekers van je website beoordelen
 • Bezoekers kunnen aangeven of ze een reactie nuttig vinden
 • In een reactie kunnen bezoekers ook hun ratings geven
 • Deze plugin neemt de ratings op in de zoekmachines
 • Eenvoudig in te stellen door handige menu’s
 • Een review maken met wordpress is snel geregeld
 • rich snippets vanuit wordpress

In het onderstaande filmpje wordt uitgelegd hoe je wp review pro inricht op je website.

Veelgestelde vragen


Wat is WP Review Pro?


WP Review Pro is een krachtige, feature-rijke WordPress plug-in van die je helpt eenvoudig productbeoordelingen te maken.
Mensen onderzoeken producten grondig voordat ze kopen. Recensies lezen is een groot deel van dat onderzoek.
Met de hulp van WP Review Pro kun je mooie recensies op je website maken zonder technische of ontwerpvaardigheden. Je kunt deze beoordelingen gebruiken om je eigen producten of affliate producten te promoten.

Daarnaast kun je WP Review Pro ook integreren op je WooCommerce-website, waar het de traditionele beoordelingsfunctie zal vervangen. Op deze manier kunnen je klanten gedetailleerde recensies achterlaten, waardoor je meer omzet kunt genereren.

Is WP Review Pro compatibel met mijn WordPress-thema?

Ja. WP Review Pro wordt gemaakt door de standaard plugin-coderichtlijnen van WordPress te volgen. Dat betekent dat WP Review Pro compatibel is met alle WordPress-thema’s die op een standaardmanier zijn gecodeerd.

.
Waarom is dit beter dan andere plug-ins?


Er zijn veel redenen waarom WP Review Pro de superieure plug-in is voor het beoordelen van alle producten en services.

 

Ontwerp

WP Review Pro is ontworpen om krachtig te zijn, maar ook eenvoudig te gebruiken. We hebben talloze functies in WP Review Pro opgenomen die van onschatbare waarde zijn bij het beoordelen van producten.WP Review Pro is gerbuiksvriendelijk. Een gebruiker die voor de eerste keer WordPress gebruikt, kan WP Review Pro dan ook makkelijk gebruiken.

Aanpassingsvermogen

We bieden vele sjablonen en andere aanpassingsmogelijkheden in WP Review Pro. Niet alleen dat, maar je kunt ook een standaardset instellingen maken die zal worden gebruikt voor alle beoordelingen die u maakt. Je kunt deze instellingen dan afzonderlijk voor elke beoordeling overschrijven, zodat u volledige controle heeft terwijl u uw inspanningen minimaliseert.

Snelheid

Er is een enorm verschil tussen een goed presterende plug-in en een plug-in die goed presteert wanneer duizenden bezoekers naar je site komen. De zorgvuldige keuze voor de plug-inarchitectuur in combinatie met jarenlange ervaring met het maken van krachtige plug-ins, heeft geholpen WP Review Pro geweldige prestaties te leveren.

Veiligheid

Bij elke nieuwe functie is er een kans op een beveiligingsprobleem. WP Review Pro is net zo veilig als een fort en volgt de beveiligingsnormen van WordPress tot de kern.

Kan ik WP Review Pro aanpassen?


Ja. Je kunt WP Review Pro op twee manieren aanpassen.

Ten eerste kun je het uiterlijk van de WP Review Pro aanpassen. We voegen tal van sjablonen toe met WP Review Pro die je uit de verpakking kunt gebruiken, maar u kunt elk van de sjablonen aanpassen met de kleuren van uw keuze. Bijna alle kleuren van de elementen kunnen worden aangepast met behulp van de kleurkiezer in het krachtige bedieningspaneel van WP Review Pro.

Ten tweede, als je een ontwikkelaar bent, kun je WP Review Pro aanpassen en uitbreiden met aangepaste functies. Je kunt de meegeleverde documentatie gebruiken om te begrijpen hoe WP Review Pro onder de motorkap werkt.

Waar kan ik mijn beoordelingen plaatsen die met WP Review Pro zijn gemaakt?

Je kunt je beoordelingen op alle WordPress-pagina’s en berichten plaatsen.

Afhankelijk van je thema kun je ook recensies invoegen in de zijbalk of op andere plaatsen. WP Review Pro heeft aangepaste widgets die je kunnen helpen dit te bereiken.

Afgezien hiervan kunt je je beoordeling ook op elke andere website insluiten. Kopieer de insluitcode gewoon van de beoordeling en plaats deze op een andere website.

Wanneer ik een beoordeling op andere websites insluit, wil ik een link terug naar mijn website, is dat mogelijk?

Ja. De embed-functie van WP Review Pro heeft een terugkoppelfunctie ingebouwd. Dat betekent dat wanneer je beoordeling op een andere website is ingesloten, je deze zo kunt instellen dat de beoordeling vervolgens weer wordt gekoppeld aan je website.
Kan ik de plug-in proberen voordat ik hem aanschaf?
Natuurlijk. Er zijn interactieve demo’s die alle functies van WP Review Pro in detail weergeven. Klik hier voor de demo.

WordPress Review Plugin in het Nederlands

Deze plugin heeft als standaardtaal het Engels. In wordpress kun je voor elke plugin ook je eigen vertaling maken. Dit kun je doen met bijvoorbeeld de plugin Loco translate. Deze maakt de vertaalbestandjes aan en zo heb je voor je review een Nederlandse vertaling.

WP Review Pro
 • Beoordeeld door Themepower
4.8
Review maken met WP Review Pro is op mei 11th, 2018 aangepast door Henk