Vastgoed Plugin voor WordPress-WP Real Estate Pro

Heb je een website die zich bezighoudt met vastgoed of daar in bemiddeld? Dan moet je gebruik maken van deze wordpress plugin.

De beste Vastgoed Plugin voor WordPress

 WP Real Estate Pro is een krachtige WordPress-plug-in die je kan helpen bij het maken van een website voor onroerend goed en vastgoed. Het is volledig aanpasbaar, heeft Google maps-integratie en ook IDX- en MLS-integratie. Het is te gebruiken met alle WordPress-thema’s. Met de speciale premiumfuncties kun je een fantastische klantvriendelijke website voor vastgoed maken. Deze plugin is ook interessant voor websites die zich bezig houden met het verhuren van vakantiehuisjes, studentenkamers en nog veel meer.

 

vastgoedCompatible With All WordPress Themes vastgoedHandig zoekformulier voor vastgoedGoogle Map voor vastgoedWordPress CustomizerRelated Listings voor vastgoed en makelaarsAgencies ListingsImport and Export OptionCustom WidgetsCompare ListingsShow Property Listing DetailsFeatures and Image GalleryPay to List your PropertyPayPal and Stripe SupportClean & Secure CodeMembership Plans for AgentsOption to Shortlist PropertiesFrontend Submit FormDeveloper FriendlyAdvanced Shortcode Generator2 3 4 Grid LayoutsMortgage Calculator WidgetAjax FilterCustom Agent Page

WP-Real-Estate-Pro-Live-DemoWP-Real-Estate-Pro-Get-It-Now

 

Een website is nodig, zonder website kun je niet meer, Zeker als je met vastgoed bezig bent.

De meeste mensen gebruiken internet om huizen te bekijken. Dit is al heel belangrijk en zal alleen maar belangrijker worden. Als je bezig bent met vastgoed moet je gewoon een website hebben. Zonder website mis je heel veel klanten.

Het makkelijkst is om je website te maken met behulp van wordpress. Dit is de meeste gebruikte methode om een website op te zetten. Hoewel wordpress al veel functies heeft, zijn er geen functies voor een vastgoed website.

Dit is op te lossen met de plugin WP Real Estate pro. Dit is de beste wordpress plugin voor vastgoed die er is.

WP Real Estate Pro is een plug-in die is voorzien van alle functies die je nodig hebt voor een goede vastgoed website. Laten we de functies van WP Real Estate Pro in detail bekijken.

Toepasbaar met elk WordPress-thema

Misschien heb je al een website. Het veranderen van het uiterlijk van je website, kan je bezoekers in verwarring brengen. Met WP Real Estate Pro gebeurd dit niet. De plug-in kun je met elk WordPress-thema gebruiken. Het voordeel is dat je site hetzelfde eruit blijft zien, maar je kunt nu de vele nieuwe functies van WP Realsestate Pro gebruiken. Hierdoor heb je met dezelfde website veel meer mogelijkheden.

Zeer goede zoekfunctie

Als je veel verschillende woningen aanbied op je site wordt het lastig voor je klanten om de juiste woning te vinden. Dit los je op met de geavanceerde zoekfunctie van WP Real Estate pro.

Met WP Real Estate Pro kunnen bezoekers van de website  op vele manieren zoeken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de zoekfunctie gebruiken om huizen uit een bepaalde wijk weer te geven en vervolgens deze resultaten filteren op basis van prijs. Er is hier veel bij mogelijk.

Google Maps

Beelden zeggen meer dan woorden. Met WP Real Estate pro is het mogelijk om de plaats van het vastgoed weer te geven met behulp van Google Maps. De kaart van Google Maps kun je invoegen op elke plaats in je post. Dit door het gebruik van een shortcode.

WordPress Aanpassen

WP Real Estate pro is aan te passen zoals jij dit wil. Je kunt hierdoor je website inrichten zoals jij dit wil.  Je kunt aanpassen hoe de vermeldingen worden weergegeven, welke valuta je gebruikt en zelfs scheidingstekens kunnen worden aangepast.

Uiteraard kun je met Wp Real Estate Pro de kleuren aanpassen aan het uiterlijk van je website. Zo kun je een eigen uitstraling geven aan je marketinguitingen. Wat ook uniek is dat je eigen pictogrammen kunt uploaden voor de diverse functies. Zo creëer je een website die eruitziet zoals jij dit wil.

Agencies Listings

Met de Agencie Listing functie kun je in WP Real Estate Pro laten zien wie de makelaars zijn. Hiermee creëer je een persoonlijke band met klanten. Dit kan zowel voor iedere medewerker als voor kantoren waarmee je samenwerkt. Ook kun je vastgoed objecten aan een persoon toewijzen die deze behandeld.

Import en Export Functie

Het beheren van meerdere websites is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met WP Real Estate Pro kun je al je instellingen makkelijk importeren. Zo kun je de instellingen makkelijk overnemen voor een nieuwe site.

 

7 Speciale Widgets

Je kunt aangepaste widgets gebruiken die in WP Real Estate Pro zijn gebouwd om nuttige informatie voor je potentiële kopers weer te geven. Er zijn widgets voor het weergeven van de zoekbalk, gerelateerde vermeldingen, nabijgelegen vermeldingen, bureaus, makelaars en zelfs een hypotheekcalculator. Je kunt deze widgets weergeven in de door de widget ondersteunde gebieden van je thema.

Vergelijk Lijsten

WP Real Estate Pro heeft een speciale vergelijk functie waarmee kopers makkelijker aankoopbeslissingen kunnen nemen. Een gebruiker kan twee of meer eigenschappen kiezen om te vergelijken. WP Real Estate Pro kan aan de hand van deze keuzes in een handig formaat de bijbehorende vastgoed objecten presenteren. Zo kan makkelijk een vergelijking worden gemaakt.

Bekijk de Details

Met WP Real Estate Pro kun je bij elke vermelding een grote hoeveelheid informatie vastleggen. Je kunt deze informatie vervolgens weergeven aan de potentiële koper. Een woning kopen of huren is geen kleine beslissing en het tonen van nuttige informatie aan een potentiële koper helpt om de juiste beslissing te nemen.

Speciale Mogelijkheden voor Afbeeldingen

Per vermelding kun je ook afbeeldingen weergeven. Dit kan door afbeeldingen te uploaden naar de specifieke foto gallerei voor de betreffende vermelding.

 

WP-Real-Estate-Pro-Live-DemoWP-Real-Estate-Pro-Get-It-Now

 

Vastgoed Plugin voor WordPress-WP Real Estate Pro is op maart 28th, 2018 aangepast door Henk