Website onderhoud met wordpress

Als je net begonnen bent met je nieuwe wordpress website of je wilt wellicht wat aan website onderhoud doen dan is het wellicht handig om te zorgen dat de inhoud van je website nog niet zichtbaar is voor iedereen.

Pagina’s en Posts maken en onderhouden

Als je nieuwe posts en pagina’s maakt kun je deze alvast opslaan door de knop opslaan als concept te gebruiken. Zo heb je alvast je werk opgeslagen en kun je alvast een voorbeeld bekijken hoe je post eruit komt te zien. Ook kun je een al gepubliceerde post of concept terugzetten naar de status concept als je erachter komt dat er nog wel het een en ander aan je post verbetert moet worden. De concept fase is voor het onderhouden van enkele posts de meest handige oplossing.

Website onderhoud voor als je veel wilt veranderen

Wanneer het tijd is voor groot website onderhoud wil je je website in zijn geheel offline halen. Dit kan je doen door gebruik te maken van een zogenaamde launcher plugin. Met deze plugin laat je zien dat je website in onderhoud is. Je kunt aangeveven wanneer je weer online komt en je kunt eventueel je bezoekers op een mailing lijst zetten. Hier kun je een launcher downloaden. Als je als beheerder bent ingelogd op je pagina kun je natuurlijk wel je pagina’s en posts zien. Gewone bezoekers zien alleen de onderhoudspagina.

Probeer hier gratis de Launcher voor je nieuwe website
Website onderhoud met wordpress is op april 25th, 2017 aangepast door Henk