WordPress Voorbeelden: Toppers om Mee te Starten

Hieronder staan een aantal leuke wordpress voorbeelden. Het geeft een leuk idee wat je met wordpress kan doen. Er staan verschillende voorbeelden van blogs, nieuwssites, bedrijfssites en zelfs webshops. Het is allemaal mogelijk. Klik op de plaatjes om de demowebsites live te zien. Je zult verbaasd staan wat er mogelijk is.

Point

point wordpress voorbeelden       Point is een prachtig voorbeeld voor een blog website over je favoriete onderwerp. Het heeft een natuurlijke professionele uitstraling die je helpt om je website populair te maken onder je volgers.

Schema

wordpress themes webshop

Met dit template start je makkelijk en snel je blog of je eigen nieuwswebsite. Het is een kwestie van installeren en klaar is kees. Alles is aan te passen naar je eigen smaak en wensen. Dit template heeft een strak design waardoor je lezers van je website eenvoudig hun weg vinden op je website. Het is eenvoudig en snel te installeren op je eigen wordpress website.

Professionele WordPress Voorbeelden

Een blog of een eigen nieuwssite kun je leuk hobbymatig maken en onderhouden. WordPress kun je heel makkelijk professioneel gebruiken. Hier aantal voorbeelden wat je hiermee kan.

Moneyflow

Met dit template heb je een prachtig voorbeeld van wat je met een professionele website allemaal kunt doen. Het heeft een zeer representatieve uitstraling en je kunt er zelfs een webwinkel mee opzetten door gebruik te maken van de woocommerce plugin. Hier maak je van je blog een echte webwinkel.

Justfit

Een van de andere wordpress voorbeelden is Justfit. Dit is een voorbeeld van een fitness website. Ideaal als je bijvoorbeeld een sportschool of sport speciaalzaak hebt.

wordpress themes webshop

Bekijk alle mogelijkheden van blog tot webshop. Echt alles is mogelijk.

Conclusie

Zo als je zelf hebt kunnen zien met deze wordpress voorbeelden is er van alles mogelijk. Het is dus nu tijd om aan de slag te gaan met je eigen nieuwe website.

WordPress Voorbeelden: Toppers om Mee te Starten is op december 20th, 2016 aangepast door Henk